NBA JAM

NBA JAM (android) 01.00.38

Dolle basketbalpret in luchtige game

VOOR

  • Prachtige graphics
  • Prettige, luchtige speelstijl
  • Meer speelfiguren vrij te spelen
  • Fijne besturing

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

NBA Jam is een luchtige Basketbal-game met snelle 2-tegen-2 actie. Het spel draait om het uitvoeren van trucjes op het veld, onder het genot van veel gejuich. De populaire game kent haar oorsprong in de jaren 90, al is deze nieuwe versie uitermate trouw gebleven aan de kenmerkende stijl. Zoals we gewend zijn van EA Sports zijn er lekker veel teams beschikbaar, alsmede tal van officiële spelers.

Hoewel het basketbal betreft, is NBA Jam slechts gericht op 'shooting hoops' ofwel het maken van de punten. Na een snelle tutorial (les) heb je onder andere het maken van een schot, het stelen van een bal (steal) en het wegtikken van ballen (block) onder de knie. Daarna kies je uit één van de 30 officiële teams, die alle actuele spelers en veteranen bevatten. De moeilijkheidsgraden Rookie, Veteran, All-Star en Legend bepalen uit welke basketballers je kiest voor een potje 2-tegen-2.

Je beweegt in NBA Jam met een virtuele joystick en voor acties zijn 3 knoppen beschikbaar. Met deze knoppen steel je ballen, blokkeer je schoten en maak je spectaculaire dunks. Laatstgenoemde truc resulteert dikwijls in een brandend netje en gejuich uit het publiek. Wat alles echter nog flitsender maakt zijn de grote hoofden van de speelfiguren. Naast historische basketballers (onder andere Dennis Rodman en Magic Johnson) maken de Beastie Boys en Barack Obama hun opwachting in het spel.

Boomshakalaka! is de kreet die je om de oren vliegt in NBA Jam. Deze remake blaast nieuw leven in de reeks en het spel leent zich uitstekend voor het kleine scherm. De spectaculaire dunks, grote (doch realistische) hoofden en leuke vrij te spelen karakters (zagen we daar Bill Clinton?) maken van NBA Jam een heerlijke ervaring.

Meeste downloads Sportspellen voor android

Meer
NBA JAM

Download

NBA JAM (android) 01.00.38

Beoordelingen about NBA JAM